آشپزخانه ی نورانی با میوه خشک

در دنیای میوه های خشک بیشتر از آن میوه پرتقال خشک جعبه های کوچک کشمش ناهار مدرسه ابتدایی وجود دارد.

در حال حاضر در آشپزخانه‌ام، انبه، زغال اخته، سیب و خرما خشک شده دارم، اما میوه‌های بسیار خوشمزه دیگری مانند پرتقال ماندارین خشک، چیپس موز، و نیزه‌های پاپایا خشک شده وجود دارد.

تخمین زده می‌شود که ۸۰ درصد ضایعات غذایی از غذاهای فاسد شدنی ناشی می‌شود که شامل میوه‌ها و سبزیجات می‌شود، و در حالی که نمی‌خواهید سال‌ها روی کیسه‌ای از سیب‌های خشک نگه دارید، مطمئناً ماندگاری بیشتری نسبت به میوه‌های تازه دارد و می‌تواند به شما کمک کند.

محصول کمتری را هدر می دهید همچنین می‌توانید میوه‌های خود را در خانه خشک کنید – حتی بدون دستگاه آب‌گیری – تا اجازه ندهید محصولات اضافی به سطل زباله برود.

از لحاظ تاریخی، میوه‌های خشک همیشه در آفتاب میوه خشک شده خانگی خشک می‌شدند.

اما اکنون از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود و می‌توانید میوه‌های شیرین، میوه‌های خشک شده و میوه‌های خشک منجمد را در کنار میوه‌های خشک سنتی در خواربار فروشی پیدا کنید.

این گزینه‌های میوه خشک موز مختلف میوه‌ای که در قفسه ثابت هستند.

راه‌های خلاقانه‌تری را ارائه می‌دهند که می‌توانید میوه‌های خشک را در صبحانه، ناهار، شام، میان‌وعده‌ها و دسرهایتان بگنجانید.

اسکون های پرتقال کرن بری اغلب با زغال اخته تازه میوه خشک همدان یا یخ زده درست می شوند.

اما در این دستور، کرن بری خشک در مرکز توجه قرار دارد.
تریل میکس یک راه عالی برای استفاده از انواع میوه های خشک، آجیل، دانه ها و البته چیپس های شکلات است.
کوکی‌های بدون پخت یک میان وعده آسان هستند که فقط به چند ماده اولیه و پایدار نیاز دارند.

  • منابع:
    1. 15 Ways to Use Dried Fruit in Your Kitchen
  • تبلیغات: 
    1. آیا روفرشی را می توان بر روی ساحل استفاده نمود؟
    2. شادی راز طول عمر پیرمرد 120 ساله!
    3. با خوردن گردو تویسرکان خون دماغ خود را بند آورید
    4. برای جلوگیری از سرما این مواد غذایی را بخوریم!!!