در تولید مواد غذایی جدید مانند شکلات کیت کت صورتی ، از دانه های کاکائو انتخاب شده ویژه استفاده می شود که در مناطق اصلی کشت کاکائو از جمله ساحل عاج، اکوادور و برزیل یافت می شود.
کارشناسان با استفاده از انواع شناخته شده کاکائو دریافتند که برخی از این دانه ها حاوی موادی هستند که برای به دست آوردن رنگ و طعم یاقوت ضروری است.
بنابراین، فناوری تولید خود ما توسعه یافته است، که این امکان را فراهم می کند تا ویژگی های مشخصه شکلات روبی را آشکار کنیم، در حالی که رنگ صورتی غیر معمول را حفظ می کند.
بارهای کیت کت برای مدت طولانی در بین مردم در سراسر جهان محبوب بوده است. این شیرینی به ویژه در ژاپن و کره رایج است. در این کشورها می توانید بارهایی با عجیب ترین طعم ها از جمله واسابی و خربزه خریداری کنید.
به همین دلیل این دو کشور به عنوان اولین بازار برای معرفی کیت کت یاقوت سرخ جدید و منحصر به فرد انتخاب شدند که دارای رنگ یاقوتی غیر معمول با ویفری خوشمزه و ترد داخل آن است.
در مقایسه با انواع دیگر میله ها، روبی ترکیب مشابهی دارد، از جمله:
- آرد گندم؛
- قند؛
- کره کاکائو؛
- شیر به شکل خشک و بدون چربی؛
- طعم؛
- چربی شیر؛
- لسیتین آفتابگردان؛
- اسید سیتریک؛
- کشک؛
- نمک؛
- عوامل مخمر و سایر اجزاء
با این حال، وجه تمایز اصلی ترکیب، استفاده از نوع جدیدی از لوبیا یاقوت است که به شیرینی رنگ صورتی دلپذیر می بخشد.
کیت کت صورتی جدید عملاً از نظر کالری کمتر از معمول نیست. در 100 گرم میله تقریباً 541 کیلو کالری وجود دارد که چند گرم بیشتر از میله های استاندارد است. مقدار انرژی 2260 کیلوژول است.
برای اولین بار، یک محصول جدید از نستله برای یک تعطیلات دلپذیر و پر از عشق – روز ولنتاین وارد بازار آسیا شد. غیرمعمول برای شکلات، رنگ صورتی و پر کردن ترد میوه بلافاصله مورد توجه ساکنان قرار گرفت. بنابراین، پس از مدتی، میله ها در بازارهای اروپا و روسیه ظاهر شدند.