گوگرد موجود در لوبیا قرمز خمین امروز باعث شد تا تاثیر مثبتی بر سیستم ایمنی بدن داشته و مقاومت بدن را در برابر عفونت ها افزایش دهد. خواص آنتی اکسیدانی باعث تسریع دفع سموم و همچنین بهبود سیستم ایمنی می شود.
محتوای بالای ویتامین ها و ریز عناصر. لوبیا حاوی بسیاری از مواد مغذی مهم برای بدن است. لوبیا قرمز رکورددار وجود آلومینیوم، بور، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و مس است.
همچنین حاوی مقدار زیادی گوگرد، فسفر و آهن است. ویتامین های گروه B و همچنین C، E، K و اسیدهای آمینه ضروری برای عملکرد طبیعی بدن ضروری هستند.
حبوبات را نباید به صورت خام مصرف کرد، زیرا ممکن است باعث مسمومیت شود. لوبیا خام حاوی فازین و فازولوناتیت است – مواد سمی که به راحتی با خیساندن لوبیا در آب یا هر عملیات حرارتی خنثی می شوند.
افرادی که از نقرس رنج می برند و یا مستعد ابتلا به این بیماری هستند باید حبوبات را محدود کنند. حاوی موادی به نام پورین است. با تجزیه آنها اسید اوریک آزاد می شود و کلیه های برخی افراد نمی توانند آن را دفع کنند.
افزایش سطح اسید اوریک می تواند منجر به نقرس شود. همچنین خوردن حبوبات برای افراد مسن، کودکان و افراد مبتلا به بیماری های معده و روده ارزش دارد. مشکلات گوارشی بعد از خوردن لوبیا می تواند منجر به نفخ و گاز معده شود.
الکساندر وینوف، مشاور رژیم غذایی و سلامتی در باشگاه های زنجیره ای بدنسازی WeGym توصیه می کند که این محصول برای مدت طولانی هضم می شود، بنابراین خوردن لوبیا کمی قبل از خواب توصیه نمی شود تا احساس سنگینی در معده ایجاد نشود.
لوبیا بخش بسیار مهمی از رژیم غذایی ورزشکاران، گیاهخواران و روزه داران است. بدن به پروتئین نیاز دارد زیرا ماده سازنده پروتئین های خود است.
با حذف گوشت از رژیم غذایی، میزان پروتئین های ورودی کاهش می یابد که با کمک غذاهای گیاهی غنی از پروتئین می توان آن را اصلاح کرد. یک وعده حدود 200 گرم لوبیا حدود 30 درصد از پروتئین دریافتی روزانه را تشکیل می دهد که هضم آن حتی راحت تر از پروتئین های گوشت و ماهی است و با موفقیت جایگزین آنها می شود.