روغن زیتون روغن طبیعی استخراج شده زیتون پرورده مجلسی از زیتون، میوه درخت زیتون است.
حدود 14 درصد از روغن را چربی اشباع شده تشکیل می دهد.
در حالی که 11 درصد آن را چند زیتون پرورده ممتاز غیر اشباع تشکیل می دهد، مانند اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 3 (1).
اما اسید چرب غالب در روغن زیتون یک چربی تک غیراشباع به نام اسید اولئیک است که 73 درصد از کل روغن را تشکیل می دهد.
مطالعات نشان می دهد که اسید اولئیک التهاب را کاهش می دهد و حتی ممکن است اثرات مفیدی بر روی ژن های مرتبط با سرطان داشته باشد (2Trusted Source، 3Trusted Source، 4Trusted Source، 5Trusted Source).
چربی های تک غیراشباع نیز در برابر حرارت بالا کاملاً مقاوم هستند.
روغن زیتون فرابکر را به گزینه ای سالم برای پخت زیتون پرورده گشنیز و پز تبدیل می کند.
2. روغن زیتون حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است
روغن زیتون فوق بکر نسبتاً مغذی است.
جدا از اسیدهای چرب مفید، حاوی مقادیر کمی ویتامین E و K است.
اما روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان های زیتون پرورده چرخ کرده قوی است.
این آنتی اکسیدان ها از نظر بیولوژیکی فعال هستند و ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهند (6Trusted Source، 7Trusted Source).
آنها همچنین با التهاب مبارزه می کنند و به محافظت از کلسترول خون شما در برابر اکسیداسیون کمک می کنند – دو مزیتی که ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد (منبع مورد اعتماد، 9 منبع معتبر).
2. روغن زیتون حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است.
روغن زیتون فوق بکر نسبتاً مغذی است.
جدا از اسیدهای چرب مفید، حاوی مقادیر کمی ویتامین E و K است.
- منابع:
- تبلیغات: