لیپیدهای عرقیات کاشان شامل دسته وسیعی از مولکول های غیر قطبی هستند که به سختی در آب محلول یا کاملا نامحلول هستند، اما در کلروفرم، هگزان، متانول و دی اتیل اتر محلول هستند.
منابع اصلی لیپیدهای خوراکی از منشاء کشاورزی هستند که عمدتاً از میوه ها، دانه ها یا ماهی استخراج می شوند. آنها به شکل اسیدهای چرب آزاد یا متصل، فسفولیپیدها، موم ها، استرول ها، توکوفرول ها، کاروتنوئیدها، کلسترول و ترکیبات مشابه یافت می شوند.
تولید دانه های روغنی و چربی نیاز به چندین عملیات واحد دارد که با مرحله پیش تصفیه شروع می شود که شامل شستشو، خشک کردن، حرارت دادن و پوسته پوسته شدن و سپس مرحله فرآوری، بسته به نوع ماده اولیه و محصول مورد نظر، با استفاده از تکنیک های مختلف به تنهایی یا ترکیبی از این قبیل است.
به عنوان رندر، پرس و استخراج با حلال. چربی خام و هر ماده محلول دیگری را می توان علاوه بر لیپیدها به طور همزمان استخراج کرد. اینها ممکن است شامل رطوبت باقیمانده، رنگدانه ها، کاروتن ها، اوره و سایر ترکیبات باشد.
مرحله آخر مربوط به خالص سازی روغن های به دست آمده از طریق عملیات های متعددی است که شامل تصفیه، سفید کردن، استرین زدایی یا زمستانه کردن، هیدروژنه کردن و بو زدایی می شود.
در دهه گذشته، دانههای روغنی و چربیها شاهد گسترش دامنه کاربرد خود از غذاهای خوراکی به سمت کاربردهای جدید بودهاند.
امروزه، آنها در بسیاری از آمادهسازیهای طیف وسیعی از لوازم آرایشی، ترکیبات کاربردی یا مواد مغذی گنجانده شدهاند و اخیراً بهعنوان سیتونها و گزینههای حلال سبزتر که در ادامه این فصل توضیح داده شد، پیشرفت کردهاند.