ماجرای حمله سایبری در سال 2020

اپراتورهای ایرانی همچنین ممکن است سرقت IP را به عنوان روشی سایت پلیس فتا برای ایجاد اهداف داستانی و تصویرسازی خود در رابطه با رقبای خود در خارج از کشور درک کنند.

 

به عنوان مثال، حمله سایبری دیگری در سال 2020 اطلاعات کارکنان یک شرکت دفاعی اسرائیلی به نام Elta را هدف قرار داد که یکی از شرکت‌های تابعه صنایع هوافضای دولتی اسرائیل است.
این حمله توسط Pay2Key، یک گروه مرتبط با ایران که در باج‌افزار تخصص دارد سرویس آرکوپال ایرانی و ادعا می‌کند که منافع مالی خود را دنبال می‌کند، ادعا شد. با این حال، شرکت امنیت سایبری ClearSky مشکوک است که این گروه در واقع یک نهاد ایرانی با موقعیت استراتژیک است که برای هدف قرار دادن اسرائیل به جای یک بازیگر مستقل توسعه یافته است.
این حمله بر این واقعیت تأکید دارد که وقتی ایران داده‌ها با 100میلیون چیکار کنم را می‌دزدد، اغلب تا حدی هدفش ایجاد تصویر قدرت نرم خود است.
در حالی که ارزش مالی عینی اموال معنوی یا شرکتی دزدیده شده ممکن است متفاوت باشد، خود این واقعیت که از یک شرکت اسرائیلی با امنیت بالا مانند التا به سرقت رفته است، ارزش داستانی ذهنی آن را نشان می دهد زیرا به یک معنا ثابت می کند که ایران توانایی انجام این کار را دارد.
بنابراین اپراتورهای ایرانی همچنان معمولاً در پشت پرده ای از لیف بافتنی جدید ناشناس بودن و رازداری کار می کنند، عمدتاً برای محافظت از خود در برابر مجازات یا پیگرد قانونی، اما این لزوماً به این معنا نیست که ایران می خواهد برتری سایبری خود را از جهان پنهان کند.
در عوض، قدرت سایبری آن بخش مهمی از توانایی آن در اثبات تصویر خودساخته خود به عنوان یک دشمن قوی و مطمئن برای رقبای جهانی خود است.
  • منابع:
    1. Iran’s cyber future
  • تبلیغات: 
    1. دختر جوانی که توانست با استفاده از اطلاعات خود ثروتمند شود
    2. این ترفندها رو برای رسیدن به ثروت آفرینی بکار بگیرید
    3. مصرف پنیر در سن بلوغ ممنوع شد!!
    4. ریزش 60 درصدی قیمت کاشی در بازار تهران