تحقیقات قبلی نشان داد که عصارههای غنی از پلی فنل بهدستآمده از پستههای نمکشده پوستهشده و برشته شده بر روی طیف وسیعی از باکتریهای گرم مثبت فعال بوده و دارای اثر باکتریکشی در برابر لیستریا مونوسیتوژنز، استافیلوکوکوس اورئوس و مقاوم به متی سیلین است.
ایزوله های بالینی استافیلوکوکوس اورئوس (MRSA) . علاوه بر این، ایزوله های بالینی استافیلوکوکوس گونه. مشخص شد و برای حساسیت آنها در برابر عصاره های غنی از پلی فنل پسته اکبری انس 20 آزمایش شد.
داده ها تأیید کرد که هر دو بخش نمکی خام طبیعی و برشته شده در برابر استافیلوکوکوس اورئوس 6538P فعال بودند. و استاف. spp ایزوله های بالینی.
مطالعه دیگری فعالیت عصاره متانولی پسته ورا را در برابر عفونت های استافیلوکوک تایید کرد [103]. بنابراین می توان از پلی فنول های پسته برای شناسایی داروهای جدید برای درمان عفونت های پوستی استافیلوکوکوس اورئوس استفاده کرد.
پتانسیل Pistacia vera L. oleoresin را در برابر سویه های مقاوم هلیکوباکتر پیلوری در ترکیب با لووفلوکساسین ارزیابی کرد.
نتایج یک اثر محافظتی را در برابر عفونت هلیکوباکتر پیلوری با استفاده از مدل in vivo از Galleria mellonella نشان داد (به ترتیب 62% و 63% بقا با استفاده از اولئورزین و لووفلوکساسین).
فعالیت های ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد بیوفیلم Pistacia vera L. oleoresin نیز بر علیه استرپتوکوک های خوراکی، از جمله استرپتوکوک موتانس مورد ارزیابی قرار گرفت.
اسانس پوسته Pistacia vera L. واریته Bronte بر روی طیفی از سویه های استافیلوکوکوس اورئوس و همچنین سویه گرم منفی اشرشیاکلی در غلظت 7.11 میلی گرم در میلی لیتر ضد باکتری بود، در حالی که هیچ اثری بر سودوموناس آئروژینوزا ATCC مشاهده نشد.
همین اسانس در غلظتهای بین 50/2 تا 0/5 میلیگرم بر میلیلیتر در برابر تعدادی از سویههای استاندارد و بالینی Candida sp قارچکش بود.