نمک سفره معمولاً به عنوان نمک یددار فروخته می شود. بنابراین، ید مصنوعی نیز اضافه می شود. دانشمندان می گویند که مضر است، زیرا بدن را “انسداد” می کند.
مقدار ید مصنوعی در نمک خوراکی را معمولاً نمی توان مضر نامید. در هر 5 گرم محصول حدود 100 میکروگرم ید وجود دارد. در دوزهای بالاتر، آسیب به سلامتی تضمین می شود.
برخلاف محصولات یددار، نمک صورتی کیلویی حاوی <0.1 گرم بر کیلوگرم ید است. این مقدار کمکی به رفع نیازهای روزمره نمی کند، اما ضرری هم ندارد.
تفاوت قابل توجه دیگر با نمک معمولی، طیف وسیع تری از مواد معدنی است. این ترکیب شامل ترکیبات آهن است که رنگ صورتی کمی ایجاد می کند. این امکان وجود دارد که جلبک های میکروسکوپی نیز در رنگ آمیزی نقش داشته باشند.
نمک تصفیه شده است. اکثر تولید کنندگان همچنین آن را به صورت شیمیایی سفید می کنند که باعث کاهش نسبت مواد معدنی موجود در آن می شود.
هنگام استفاده از نمک صورتی، بدن با مواد معدنی ضروری اشباع می شود. حمام با افزودن این محصول باعث تغذیه پوست و بهبود سلامت می شود.
روش های آب گردش خون را فعال می کند و فرآیندهای متابولیک را سرعت می بخشد. اثر اسمزی (توزیع مجدد رطوبت) باعث حذف مایع اضافی و همراه با آن سموم و سموم می شود. پس از حمام نمک، پوست درخشان، انعطاف پذیر و سفت به نظر می رسد.
درمان زیبایی و درمانی با نمک صورتی هیمالیا شامل روش های مختلف: اسکراب مو، حمام سلامتی، استنشاق. انجام همه اینها در خانه آسان است.
برای تهیه اسکرابی که رشد مو را تسریع می کند و شما را از شوره سر نجات می دهد، به نمک صورتی هیمالیا و روغن گیاهی تصفیه نشده به نسبت مساوی نیاز دارید.
2-3 قاشق چایخوری به اندازه کافی. می توانید 2-3 قطره اسانس سدر، رزماری یا بابونه اضافه کنید. پس از مخلوط کردن مواد، اسکراب حاصل را به پوست سر بمالید. پس از 10 دقیقه، با شامپو و آب گرم (نه داغ!) بشویید. می توانید هفته ای یک بار روش درمانی را تکرار کنید.