وقتی به تخمه آفتابگردان فکر می کنیم، به تخمه پرندگان فکر می کنیم و این واقعیت را نادیده می گیریم که بسیاری از مردم صبح ها به صورت کوچک و به هر تن، دانه های نامحسوس را به شکل موسلی یا نان می خرند.
این واقعیت که آنها طعم قوی دارند،تخمه آفتابگردان چینی رنگی دو دلیل خوب برای دستیابی به دانههای لطیف است.
علاوه بر اسیدهای چرب غیراشباع، حاوی بسیاری از مواد معدنی مفید، ویتامین های گروه B و ویتامین E است که برای محافظت از سلول ها مهم هستند.
100 گرم تخمه آفتابگردان به اندازه شنیسل پروتئین دارد و نیاز روزانه به روی برای بسیاری از فرآیندهای متابولیک و عملکرد سیستم ایمنی را تامین می کند.
افرادی که مستعد میگرن هستند، همتای طبیعی دانه های تخمه آفتابگران ایرانی خاکستری کوچک پیدا می کنند.
زیرا با محتوای بالای منیزیم کار می کنند. تحقیقات کنونی نشان می دهد که آنها می توانند دوره های درد ایجاد کنند.
با این حال، نه تنها برای سلامتی، بلکه برای ظاهر ما نیز، تخمه آفتابگردان مواد مغذی زیادی را فراهم می کند که ما را از درون زیبا و جوان می کند.
بیوتین از فرآیند بازسازی تخمه آفتابگران ایرانی پوست پشتیبانی می کند.
ویتامین E آنتی اکسیدان روند پیری را کند می کند و با تخمه آفتابگردان ریز التهاب مبارزه می کند.
توجه: در این مقاله بهترین محصولات برای پوستی زیبا و سالم را از درون به بیرون به شما نشان خواهیم داد.
خواص و کاربردهای مثبت فراوان تخمه آفتابگردان نیز آنها را به جایگزینی ایده آل برای بادام تبدیل کرده است.
استفاده در آشپزخانه تخمه های آفتابگردان طعم آجیلی لطیفی دارند که آن ها را به یک افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها تبدیل می کند.
افزودنی سالم برای کلوچه، پنکیک و وافل. دوستداران پاستا می توانند به جای دانه های کاج گران قیمت از دانه های محلی برای تهیه انواع پستو استفاده کنند.
- منابع:
- تبلیغات: